Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на червения ключ за палене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ремонт на червения ключ за палене

Имам 2 ключа в лошо състояние. Нямат черната гумичка и бутона им за отключване\заключване е заминал. Взех батерии и подобни бутони със странично захващане и мисля да ги реставрирам.
    Бях гледал преди че продаваха подобни черни гумички, дори и България. Някой може ли да ме насочи към такова място(сайт, магазин...).

---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:02 ----------

Такова нещо има ли Б-я да не чакам седмици за доставка?
    Гумичка за ключ алфа 156
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
    Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
    Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Първоначално публикувано от ivan_petkov_stz Покажи съобщение
    Имам 2 ключа в лошо състояние. Нямат черната гумичка и бутона им за отключване\заключване е заминал. Взех батерии и подобни бутони със странично захващане и мисля да ги реставрирам.
    Бях гледал преди че продаваха подобни черни гумички, дори и България. Някой може ли да ме насочи към такова място(сайт, магазин...).

---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:02 ----------

Такова нещо има ли Б-я да не чакам седмици за доставка?
    Гумичка за ключ алфа 156

Колега двама сме които търсим, счупих се да търся никъде не съм намерил в София !
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDM no DPF , no EGR , REMAP 200 +++
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 +++
    Аlfa Romeo 156 2.0 TC -EX
    Alfa Romeo 156 2.0 TC - EX

Comment

Ставаме трима
      Аз съм питал на няколко места и ме гледат все едно питам за камъни от Марс. Даже се отказах вече. Начина май е само да се намери цялата кутиика. При мене и двата ключа са без гумичките. Баси късмета.

Comment

За тази гумичка ми помогна колега, който сe примоли в ибей на продавача да я прати до Бг. Да е жив и здрав! Излезе ми 25лв всичко на всичко и дойде в торбича AR
        Бутонът ви не е развален просто се е набил с мизерии поради разцепената гумичка, почиства се със спирт и тръгва
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колеги,жена ми се прибира другия месец в БГ,мога да ги купя тия 6-те които са останали и жена ми да ви ги прати по Еконт.Мисля си за цена около 15лв и доставката по Еконта си е за вас.
          Ако има желаещи пишете.

Поздрави!
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Аз точно поради това единия ключ, който беше малко счупен и изхабен си го направих от сгъваемите по новите и няма грижи.
            Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
              Аз точно поради това единия ключ, който беше малко счупен и изхабен си го направих от сгъваемите по новите и няма грижи.
              Колко пари ти излезе изработката на новия ключ?
              Alfa 166jtd,1999

Comment

Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
                Той затова не ти работят копчетата на ключа и не се вади сам, трябва му помощ
                Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                ex Alfa 156 1,9 JTD
                ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                  Той затова не ти работят копчетата на ключа и не се вади сам, трябва му помощ
                  Е, не можем да бъдем баровци като тебе с най бързата алфа и ключа да е оригинален. За копчетата няма как да работят щото ако знаеш старите няма как да отключваш багажника и вратата от дистанционното ама до утре да ти обяснявам няма да ма разбереш. :P

---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
                  Колко пари ти излезе изработката на новия ключ?
                  35 кинта с дистанционното само изработването мисля, че беше около 15лв зависи кой ключар ще ти го направи, гледай само да е кадърен.
                  Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Вратите се отключват от дистанционното, твоя ключ не е бил с фабрична аларма и черна гумичка а колегите питат точно за такива ключове.
                    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                    ex Alfa 156 1,9 JTD
                    ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                      Вратите се отключват от дистанционното, твоя ключ не е бил с фабрична аларма и черна гумичка а колегите питат точно за такива ключове.
                      Пешо ама ти си много тъп обаче!! Ти да не си купувал колата с мене, че знаеш ключа какъв ми е бил и колата дали ми е с фабрична аларма или не?? Момчето пита за червения с гумата отгоре моите и двата са такива. Аз ти казах до утре да ти обяснявам няма ме разбереш.

Моля в бъдеще без подобни квалификации тук!
                      Ако имате нещо да си изяснявате, форумът не е мястото за това! Или се обяснявайте на лични!
                      tonov
                      Last edited by tonov; d.m.y г., 10:55.
                      Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Имам оригинален ключ от 147 за продаване,с 3 бутона е. Ако на някой му трябва - ЛС.

Comment

И аз се нареждам за гумичка/и за ключа на 156, ако са читави, че има в ибей едни дето се менте.
                          Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

Поръчал съм вече 5 бр.Дали са менте или не няма как да се разбере докато не почнат да се ползват.Бях си купил гумичка за предната 156-ца,след около година вече беше почнала да се претрива.
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Ако можеш пусни една снимка.
                              Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

Working...
                              X